Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » EQUIPAMENTS »

CEMENTIRI

 

Seguint el camí que porta a la zona esportiva, just al final trobarem el Cementiri Municipal de Vilanova d'Escornalbou, un petit cementiri que data del 1892 i consta d'uns 200 nínxols aprox.

 

Tranquil , quiet i silenciós, convida al repòs espiritual,tant dels familiars i amics que hi formen part, com dels que ens hi acostem per visitar-los. Des del 2009 que es van iniciar unes millores de condicionament per poder gaudir de serveis que anteriorment hi mancaven, com era la llum, l'aigua i obres de millora de les instal·lacions.

Amb aquestes millores el cementiri compta amb enllumenat públic al llarg de tot el camí, aixeta amb aigua corrent dins del cementiri, bancs al carrer del cementiri per poder descansar tranquil·lament, arranjament de la façana, renovació de la porta, etc....

 

També cal recordar que per accedir al cementiri s'hauran de demanar les claus a les oficines de l'Ajuntament dins del seu horari, al Cafè o a la Cooperativa.

 

 

CEMENTIRI

diumenge, 17 d'octubre
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97