Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font

AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA

20 d'octubre de 2011


 

 

SOL·LICITUD D'AMPLIACIÓ DELS TRAMS DEL CÀNON DE L'AIGUA PER A FAMÍLIES DE MÉS DE TRES MEMBRES:

 

 

Les famílies de quatre o més membres poden sol·licitar l'ampliació dels trams del cànon de l'aigua. Amb aquesta ampliació s'afegiran 3m cúbics/ persona/ mes als límits de consum de l'aigua establerts per al primer tram, que permetrà abaratir lleugerament el cost de la factura de l'aigua.

 

També poden sol·licitar-ho les unitats familiars amb persones de grau de disminució superior al 75%. En aquest cas, caldrà presentar el formulari acompanyat de còpia de la resolució de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

 

 

Com es pot sol·licitar l'ampliació?

 

       -Mitjançant la web de l'Agència Catalana de l'Aigua ( tràmit on-line )

       -De manera presencial o per correu certificat.

 

 

On es pot trobar el formulari?

 

       -A la web de l'Agència Catalana de l'Aigua, en format electrònic.

       -A les entitats subministradores o als Ajuntaments.

 

 

On s'ha de presentar el formulari?

 

      -De manera presencial o per correu certificat a les entitats de subministrament corresponent o qualsevol registre públic ( Agència Catalana de l'Aigua, Generalitat, Ajuntament..)

 

 

 

Com puc saber si s'està tramitant la meva ampliació de trams?

 

     -Si s'ha fet a través de la web de l'Agència Catalana de l'Aigua, rebreu un correu electrònic amb la data i el número de registre.

     -Si s'ha fet presencialment, la tramitació és immediata.

     -Si s'ha fet per correu ordinari, podeu posar-vos en contacte amb l'Agència ( 93 567 28 00 / aca@gencat.cat ) per demanar el número de registre.

 

Per consultar l'estat de la tramitació de la vostra sol·licitud, indistintament de com s'hagi presentat, podeu trucar al telèfon 93 567 28 00 o enviar un correu electrònic a: aca@gencat.cat

 

 

 

Com es coneix el resultat de la sol·licitud declaració?

 

      -Només en els casos que la sol·licitud s'hagi de desestimar, per l'incompliment d'alguns dels requisits, l'Agència Catalana de l'Aigua, notificarà expressament aquesta resolució al sol·licitant, en un màxim de sis mesos des de la presentació.

      -Generalment, l'ampliació dels trams del cànon serà aplicada en la facturació d'aigua següent a la de la presentació de les dades.

Comentaris

dimarts, 27 de juliol
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97